fbpx
Is een maaltijdbox wel een goede keuze

Is een maaltijdbox wel zo’n goede keuze?

Ik vind het zo goed van je zei een vriendin laatst dat jij zo vaak zelf kookt. Ik heb echt nul inspiratie dus laten we 3x per week zo’n box komen en verder eten we elke week andijviestamppot met spekjes want dat is lekker makkelijk.

Ben je er tevreden mee hoe het nu gaat, vroeg ik? Eh, ja hoor… Nou nee eigenlijk niet zei ze. Nu ik het zo tegen jou vertel besef ik me pas dat het wel heel saai is terwijl ik zo van lekker eten houd. Heel eerlijk gezegd schaam ik me een beetje, ik vind het ook niet zo’n goed voorbeeld voor mijn kinderen.

Ik begrijp het helemaal hoor. Als je kinderen hebt en een baan, dan is het vaak alle ballen hooghouden. We hebben het allemaal zo druk dat eten soms een ondergeschoven kindje is. Als je dan een routine hebt die werkt ga je er vaak maar mee door. Soms is het dan wel goed om even stil te staan en je af te vragen of je er wel echt zo tevreden over bent.

Waarom neem je genoegen met minder lekker of minder gezond eten?

Een maaltijdbox is heus wel makkelijk en redelijk gevarieerd maar relatief hartstikke duur en lang niet zo duurzaam als AL je boodschappen in 1x halen of laten bezorgen. Maar het belangrijkste is misschien wel dat je niets van leert. Daardoor heb je eigenlijk geen idee wat je eet.

Met de lekkere recepten uit de Easy maaltijdplanner kun je ervoor kiezen om zonder nadenken mijn voorbeeldmenu te kopiëren net als bij een maaltijdbox.

Maar dat raad ik je niet aan…

Het werkt namelijk het beste als je de planning en recepten aanpast aan je eigen smaak en agenda. Zodat ze bij JOUW GEZIN passen.

????

Zie je het al voor je: Een gezellig gedekte tafel en kinderen die zitten te smullen van een gerecht dat JIJ hebt gemaakt?

Het kan echt, als je lekker gaat experimenteren komt het plezier in koken vanzelf terug. En dat zorgt uiteindelijk echt voor een duurzame verandering.

Over een paar weken is de officiële lancering van de Easy maaltijdplanner. Wil jij als eerste precies weten wanneer?? Stuur mij dan even een e-mail met “WANNEER” dan zorgt ik dat je een uitnodiging krijgt .

Kun je niet wachten en wil je graag weten hoe je zelf een planning maakt?

Download dan hier mijn gratis tips en begin vandaag nog!


Easymaaltijdplanner, gezin, gezondeten, lekkereten, maaltijdplannen

Chat openen
1
Kan ik je helpen?
Hi, ????,

Heb je een vraag over een van de diensten of vergoedingen? Je stelt ze hier via WhatsApp. ????

Grtz Monique