fbpx

Wil je het niet langer alleen doen?
Ontdek of wij een match zijn.

Contact

Neem gerust contact op!

Wil jij meer energie en balans door een op maat gemaakt voedingsadvies of het 1 op traject volgen voor een gezonde leefstijl en mindset? Heb je nog vragen of bezwaren die je wil bespreken? Vraag dan hieronder een gesprek aan en laat je telefoonnummer achter of kies een tijd in de agenda hieronder. Ik neem dan geheel vrijblijvend contact met je op om te bespreken wat jouw wensen en de mogelijkheden zijn.

Heb je een algemene vraag over Mind Food Happiness of een vraag over jouw bestelling, kijk dan eerst even bij Veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, wil je een reactie achterlaten of wil je onderwerp aandragen voor de vraag van de week? Vul dan onderstaand formulier in. Ik hoor graag wat jij vindt of denkt!

  • NAAM *

  • E-MAIL *

  • BEDRIJF (OPTIONEEL)

  • REACTIE

  Geen zin, tijd of inspiratie…
  om een gevarieerd weekmenu in elkaar te zetten?

  Maak het jezelf lekker makkelijk!

  Eet ook als een expert en ontvang dit gezonde maar vooral lekkere weekmenu.

  Meer dan 15 ontbijt, lunch en diner recepten. Compleet met planner, boodschappenlijstje en inspirerende tips.


  Samenwerken?

  Mind Food Happiness is dé plek voor gezinnen die op zoek zijn naar inspiratie en informatie over makkelijk en lekker eten en die geïnteresseerd zijn in een bewuste en gezonde levensstijl. Maandelijks bezoeken ruim 10.000 unieke bezoekers de blog. Op Instagram heb ik meer dan 1000 volgers. Deze aantallen groeien nog elke dag. De doelgroep bestaat uit vrouwen 75% en mannen 25% in de leeftijd van 25 – 55 met een grote interesse voor lekker en gezond eten, een bewuste en gezonde levensstijl, afvallen en ook oog hebben voor de presentatie van de maaltijden door middel van mooie keukenspullen en servies.

  Dit is wat ik voor jou kan betekenen!

  Advertorial

  Een blogpost over jou merk of product op mindfoodhappiness.nl Dit kan in de vorm van een recept, persoonlijke story, review, winactie etc. Wij bedenken graag een creatieve invulling om jouw merk onder de aandacht te brengen bij onze doelgroep.

  Partnership/Ambassadeursschap

  Een lange termijn samenwerking waarin jouw merk of product regelmatig en crossmediaal terugkomt op de blog en de social media kanalen. Ik geloof in de kracht van herhaling en daarom ben ik fan van partnerships waarbij ik het liefste samenwerk met merken die dier-, mens- en milieuvriendelijkheid hoog op hun prioriteitenlijst hebben staan.

  Adverteren op social media

  Promotie van jouw merk of product op één of meerdere social kanalen. Denk bijvoorbeeld aan een Insta recept, een Instagram story of takeover, een winactie op Facebook, een vermelding in de maandelijkse nieuwsbrief Mo’s Favorites die naar al mijn e-mailadressen wordt verstuurd of een inspiratiebord op Pinterest.

  Product placement

  Een lange termijn samenwerking waarin jouw merk of product regelmatig en crossmediaal terugkomt op de blog en social media kanalen. Product placement is in de vorm van beeld.

  Video/Vlog

  Een YouTube of Instagram TV video waarin jouw merk of product wordt uitgelicht in de vorm van een recept, review of in de weekvlog

  Maar er zijn meer opties.

  Heb jij een ander idee? Laat het me gerust weten, dan kijken we samen naar wat mogelijk is. Je kunt mij ook vrijblijvend producten opsturen. Mocht ik enthousiast zijn en denken dat het past bij mijzelf én bij mijn bezoekers, dan schrijf ik er een artikel over waarin ik mijn eerlijke mening geef én waarin ik doorverwijs naar jouw website. Dit zal ik ook altijd delen via mijn social media kanalen.

  Dus, samenwerken is leuk. Voor ons allebei. Interesse? Stuur een e-mail naar monique@mindfoodhappiness.nl

  Schrijf je in voor gratis inspiratiemails!

  Blog categorieën

  In mijn blog beantwoord ik de vragen van mijn klanten en volgers. Meld je aan via deze link en ontvang elke maand
  Mo’s favorieten van de maand met de beste artikelen en lekkerste recepten in jouw mailbox.

  MIND

  Een gezonde levensstijl volhouden is zeker mogelijk wanneer je hoofd en lichaam in balans samenwerken.

  FOOD

  Genieten van het leven en lekker en gevarieerd eten zijn de belangrijkste voorwaarden om een leven vol energie te krijgen.

  HAPPINESS

  Geluk zit in de kleine momenten. Een gezonder leven met meer energie en minder stress dat gun jij jezelf toch ook?
  @moniquelapperrewitjes
  Volg mij op instagram!
  Chat openen
  1
  Kan ik je helpen?
  Hi, ????,

  Heb je een vraag over een van de diensten of vergoedingen? Je stelt ze hier via WhatsApp. ????

  Grtz Monique