fbpx

Het Easy maaltijdplan levert jou tijd, geld en rust op.

Even lekker niet nadenken over wat je nu weer moet eten. Eet een week als een expert met dit maaltijdplan. Laat je inspireren door 38 pagina’s vol lekkere snelle recepten met gevarieerde pure ingrediënten. Met duidelijke uitleg, mooie foto’s en handige tips.

Wat krijg je?
  • Een compleet weekmenu gemaakt door een voedingsdeskundige met 15 makkelijke recepten. 5 lekkere gezonde ontbijtjes, 5x lunch en 5x diner geschikt voor het hele gezin. Eenmalige aankoop, geen abonnement, je zit dus nergens aan vast.

  • Pas het menu aan jouw tijdsschema aan. Je bereid wat maaltijden voor op een dag in de week die jou uitkomt en de rest van de week wordt zo een makkie! Met duidelijke uitleg hoe je het plan gebruikt. Ook wanneer je geen keukenprins(es) bent, zet je binnen een half uur een heerlijke gezonde maaltijd op tafel.

  • De recepten zijn op basis van 4 personen en inclusief een boodschappenlijst. Print hem uit, vul de lijst aan naar jouw behoefte, 1x inkopen doen en je bent klaar voor de rest van de week! Je bespaart hiermee een hoop tijd, gedoe en geld aan onnodige aankopen.

  • Je kunt de recepten bekijken op je telefoon, laptop of uitprinten en bewaren in een map en steeds weer opnieuw gebruiken.

  • Je ontvangt 38 pagina’s met lekkere en makkelijke recepten, vol handige tips, mooie foto’s en inspiratie.

Hoe werkt het?
Makkelijke snelle 
recepten
Gevarieerd en gezond Maaltijdplan & Boodschappenlijst
Persoonlijke touch &
Mo’s Favorieten
Inspiratie & Tips over
gezond leven

Ervaar zelf wat Sylvia en Jorna zeggen over het Easy maaltijdplan:

“Dit had ik niet verwacht toen ik het Easy maaltijdplan kocht :.))
Wat ziet het er allemaal mooi en lekker uit! Eindelijk weer eens wat anders op tafel, ik ga meteen de boodschappen halen.”
“De recepten zijn echt makkelijk om te maken en super lekker.
Wat is het heerlijk om je niet druk te maken over wat je nu weer moet eten want je weet het al en de boodschappen zijn ook al in huis!
 
Ook weet je zeker dat je genoeg voedingsstoffen binnen krijgt, dat heeft Monique allemaal al uitgezocht. Super!
Ik ga het weekmenu zeker nog een keer gebruiken.​
Dit plan is echt een uitkomst!”.

‘Combineer kennis over gezond leven in een gevarieerd weekmenu met lekkere en makkelijke recepten en je hebt het Easy maaltijdplan. Ik deel als voeding- en ervaringsdeskundige mijn favoriete en snelle recepten met ingredienten gewoon uit de supermarkt. Met duidelijke uitleg, mooie foto’s en een boodschappenlijst. Ga er meteen mee aan de slag, krijg meer energie en wordt een gezond voorbeeld voor je kinderen.

Over Monique en Mind Food Happiness

Hi, ik ben Monique Lapperre, 43 jaar, getrouwd met Chris en moeder van een prachtige dochter van 8. Al sinds mijn 23e ben ik ondernemer en na jaren in de beauty- en modewereld te hebben gewerkt, groeide de behoefte om mensen niet alleen te adviseren over het mooier maken van de buitenkant maar vooral met het gezonder maken van de binnenkant.

Ik ben gek op alles dat met gezond en lekker eten te maken heeft. Als gewichtsconsulent en werkende moeder ben ik niet alleen een voedings- maar ook een ervaringsdeskundige en weet ik uit de praktijk waar de uitdagingen en oplossingen zitten in het aanleren en volhouden van een gezonde leefstijl.

Mijn missie is om met MIND FOOD HAPPINESS zoveel mogelijk mensen te motiveren en stimuleren om het gezonde leven te leiden waar ze naar verlangen en een goed voorbeeld te zijn voor hun kinderen.

We wensen allemaal wel dat er op een dag een magische pil of wondermiddel wordt uitgevonden waardoor we ons op slag geweldig gaan voelen maar tot die tijd moeten we zelf betere keuzes maken en goed voor onze geest en lichaam zorgen en ik kan je daarbij helpen.

@moniquelapperrewitjes
Volg mij op instagram!
Chat openen
1
Kan ik je helpen?
Hi, ????,

Heb je een vraag over een van de diensten of vergoedingen? Je stelt ze hier via WhatsApp. ????

Grtz Monique