Start met gezond eten

Geen idee wat je nu weer moet eten?

Een maaltijdplan is dé oplossing.

Je wilt graag gezonder eten maar door gebrek aan tijd en inspiratie lukt dat vaak niet. Als ondernemende moeder begrijp ik dat! De oplossing om jezelf veel tijd, geld en stress te besparen is het maken van een maaltijdplan.

Ervaar direct wat een goede voorbereiding voor jou kan doen! Download hier mijn gratis tips waarin ik je laat zien hoe ik als deskundige zo'n plan maak en wat ik eet op een dag. Inclusief recepten en natuurlijk een boodschappenlijst waar je meteen mee aan de slag kunt.

Bij Mind Food Happiness draait alles om balans. Meestal lekker gezond, maar ook gewoon genieten van een mooi glas wijn of een stukje chocola. Ik ga je laten zien dat koken met pure ingrediënten en minder suiker een makkie is als je de juiste keuzes maakt. Vaak kom je met een paar kleine aanpassingen en een goede voorbereiding al een heel eind!

Mind Food Happiness is dé plek voor ouders waar je eerlijk persoonlijk en doelgericht advies van dé leefstijl deskundige met style krijgt. Je vindt hier tips over een healthy lifestyle en mind, lekkere snelle recepten voor het hele gezin en een handige maaltijdplanner.

Ik adviseer je bij het optimaliseren van jouw omgeving van je keuken tot aan je kledingkast en maak een plan dat past bij jouw wensen zodat jij slanker, energieker en met meer zelfvertrouwen in de spiegel kijkt. Wordt het gezonde voorbeeld voor je gezin dat je graag wilt zijn!

Je krijgt inzicht in je doelen, gedrag en valkuilen waardoor jij zelf de regie pakt over jouw gezonde leefstijl. Je leert bewuste keuzes maken en die ook volhouden. Op mijn nuchtere en enthousiaste manier laat ik je graag zien hoe ook jij gezonder kunt leven en hoe je dat combineert met een druk schema en een gezin.

Waar het bij anderen vaak gaat over wat je niet mag, sluit ik geen voeding uit en geloof ik niet in diëten of voedingshypes. Het is belangrijk dat je varieert en kiest wat bij jou en je gezin past want alleen dan houd je het ook een leven lang vol.

Hi, ik ben Monique Lapperre, 43 jaar, getrouwd met Chris en moeder van een prachtige dochter van 8. Al sinds mijn 23e ben ik ondernemer en na jaren in de beauty- en modewereld te hebben gewerkt, groeide de behoefte om mensen niet alleen te adviseren over het mooier maken van de buitenkant maar vooral met het gezonder maken van de binnenkant. 

Ik ben gek op alles dat met gezond en lekker eten te maken heeft. Als gewichtsconsulent en werkende moeder ben ik niet alleen een voeding- maar ook een ervaringsdeskundige en weet ik uit de praktijk waar de uitdagingen en oplossingen zitten in het aanleren en volhouden van een gezonde leefstijl.

Mijn missie is om met MIND FOOD HAPPINESS zoveel mogelijk mensen te motiveren en stimuleren om het gezonde leven te leiden waar ze naar verlangen en een goed voorbeeld te zijn voor hun kinderen.

Verwacht hier geen snelle oplossingen die veel beloven maar weinig doen. Ik ga je niet vertellen dat je door niets te doen afvalt of zo maar energie krijgt, maar ik kan je wel helpen om de weg naar jouw doel zo makkelijk en leuk mogelijk te maken.

We wensen allemaal wel dat er op een dag een magische pil of wondermiddel wordt uitgevonden waardoor we ons op slag geweldig gaan voelen maar tot die tijd moeten we zelf betere keuzes maken en goed voor onze geest en lichaam zorgen en ik kan je daarbij helpen.

Start met gezond eten

Mis nooit een tip!

Schrijf je in en ontvang maandelijks de beste lifestyle tips en lekkerste gezonde recepten gratis in je mailbox.

@moniquelapperrewitjes
Volg mij op instagram!
Mis nooit een recept!
Meld je aan en ontvang elke maand de beste tips en lekkerste recepten.
© MINDFOODHAPPINESS 2018