Start met gezond eten

Je wil lekker gezond eten. Maar elke dag weer die vraag: Wat eten we vandaag?

In de supermarkt loop je een beetje inspiratieloos rond. Vervolgens neem je maar hetzelfde als vorige week... Je wilt echt wel gezonder eten maar als je eerlijk bent staat er vaker pizza dan paprika op tafel.. Je weet best dat je meer groenten zou moeten eten, maar wat moet je er dan van maken?

Als ondernemende moeder begrijp ik precies waar je mee struggled. Omdat ik lekker en gezond eten ook erg belangrijk vind en ik dat ook aan mijn kind mee wil geven, bedacht ik een manier waarop dat wel lukt.

De oplossing die je veel tijd en gemak oplevert is het maken van een maaltijdplan. Schiet je nu meteen in de stress bij het woord maaltijdplan? Probeer het gewoon eens uit, je hebt niets te verliezen. 

Ik deel mijn beste tips als leefstijlcoach inclusief recepten, een boodschappenlijst en natuurlijk een planner waar je meteen mee aan de slag kunt. Ervaar direct wat een goede voorbereiding voor jou kan doen! 

Bij Mind Food Happiness draait alles om balans. Meestal lekker gezond, maar ook gewoon genieten van een mooi glas wijn met een Frans kaasje of een stukje chocola. Ik ga je laten zien dat een gezondere leefstijl eenvoudig is als jij weet welke slimme keuzes je kunt maken. Je neemt zelf de regie door uit te gaan van jouw voorkeuren en mogelijkheden.

Vaak kom je met een paar kleine aanpassingen en een goede voorbereiding al een heel eind. Jij ontwikkelt een slanke mindset, leert doorzetten en verandert je leefstijl voorgoed. Maar je hoeft het niet alleen te doen, ik ben er voor jou!

Je weet best dat je goed voor jezelf moet zorgen omdat je er anders niet uit kan halen wat erin zit. Gevarieerd eten is daarbij heel belangrijk. We willen allemaal graag gezond blijven en een energiek voorbeeld voor onze kinderen zijn toch? 

Waarschijnlijk neem je je elke dag weer voor om het "NU ECHT TE GAAN DOEN" maar voor je het weet zit je weer aan de afhaalpizza met een glas wijn. Hoe vind je nou balans en hoe houd je het vol?

Dat is simpeler dan je denkt.

Een slanke gezonde leefstijl en genieten gaan prima samen, ook als je een druk gezinsleven hebt en ik kan je leren hoe. Als voeding- en leefstijlcoach, ondernemer en moeder weet ik wat er wel en niet werkt. Ik ontwikkelde deze programma's met jou in gedachten. Hier vind je geen hypes, diëten of schema's met strenge regels. Ik focus liever op wat echt leid tot gewichtsverlies en meer energie. Ik ontwikkelde daarom praktische, no nonsens oplossingen waar je echt iets aan hebt. Zodat jij straks niet alleen weet wát gezond is maar ook hoe je dat elke dag lekker klaarmaakt.

Begin jouw gezonde leven vandaag al, gewoon in je eigen keuken.

Een tevreden en slanke toekomst met meer energie dat gun ik jou ook!

Liefs, Monique


Hi, ik ben Monique Lapperre, Leefstijlcoach, moeder en ondernemer met grote dromen, die het geweldig vind om te laten zien hoe leuk en lekker een healthy lifestyle kan zijn.

Ik ben eigenlijk dol op alles maar pasta, curry's en kaas zijn favoriet. Verder ook op reizen met mijn gezin wanneer we de leukste restaurantjes ontdekken om de lekkerste gerechten te proeven. Ik haal mijn inspiratie uit deze reizen maar ook uit het gewone leven met mijn familie. Privé ben ik eigenlijk een soort hippe nerd. Ik ben graag thuis en ben gek op mooie spulletjes maar ook op kennis. Ik hou ervan mezelf te blijven ontwikkelen dus je vind me regelmatig met mijn neus in de studie- en kookboeken.  

Wil je weten waarom ik jou kan helpen? Lees dan hier mijn verhaal.

Start met gezond eten

Mo's Inspiratie Mails

Als eerste handige tips en exclusieve recepten ontvangen?

Alleen mijn volgers ontvangen elke 2 weken mijn inspiratiemails. Wil jij dat ook? Schrijf je nu in!

@moniquelapperrewitjes
Volg mij op instagram!
Mis nooit een recept!
Meld je aan en ontvang elke maand de beste tips en lekkerste recepten.
© MINDFOODHAPPINESS 2018