fbpx
Start met gezond eten

Je wil lekker gezond eten. Maar elke dag weer die vraag: Wat eten we vandaag?

Elke dag neem je je voor om gezonder te gaan eten. Meer groenten en fruit, minder van de rest en een beetje duurzaam zou ook fijn zijn. Je wilt echt wel, maar hoe lukt het nou om elke dag weer iets lekkers op tafel te zetten waar iedereen blij mee is.

Als je na een dag hard werken in de supermarkt staat heb je geen idee wat je moet maken. Gebrek aan inspiratie en overzicht gooien roet in het (gezonde) eten. Je hebt geen tijd om uren in de keuken te staan en geen geduld voor ingewikkelde recepten en ingrediënten.

Geloof me, i feel you. Ik liep na de geboorte van onze dochter tegen dezelfde problemen aan en ging op zoek naar een oplossing. Het plannen van onze maaltijden bleek een lifesaver.

Ik deel nu mijn ervaringen en beste tips met jou. Inclusief recepten, een boodschappenlijst en natuurlijk een planner waar je meteen mee aan de slag kunt. Schiet je nu meteen in de stress bij het woord maaltijdplan? Probeer het gewoon eens uit, je hebt niets te verliezen. 

Gezond genieten kun je leren.

Bij Mind Food Happiness draait alles om balans. Meestal lekker gezond, maar ook af en toe genieten van een mooi glas wijn met een Frans kaasje of een stukje chocola. Ik laat je zien hoe jij jouw optimale leefstijl kunt creëren door bewuste keuzes te maken die bij jouw gezin en situatie passen. Ook help ik je om weer grip te krijgen op je eetpatroon en eetgedrag.

Vaak kom je met een paar kleine aanpassingen en een goede voorbereiding al een heel eind. Jij ontwikkelt een gezonde en slanke mindset, leert doorzetten en verandert je leefstijl voorgoed. Maar je hoeft het niet alleen te doen, ik ben er voor jou!

Hey, ik ben Monique Lapperre, moeder, foodie en leefstijlcoach die graag laat zien hoe leuk en lekker een healthy lifestyle kan zijn. Ik hoop dat ik ouders inspireer om vaker zelf te koken met verse en duurzame ingrediënten. Het is de beste, leukste en simpelste manier om te zorgen voor een gezonde toekomst voor jezelf, je kinderen en de aarde.

Ik ben eigenlijk dol op alles maar pasta, curry’s en kaas zijn favoriet. De laatste jaren kook ik vaker groenten en heb ik ze echt leren waarderen. Verder doe ik graag inspiratie op tijdens reizen met mijn gezin wanneer we de leukste restaurantjes ontdekken om zo veel mogelijk nieuwe smaken te proeven. Die vertaal ik dan thuis naar lekkere praktische maaltijden, want bij ons is het natuurlijk ook regelmatig spitsuur. Dan is het fijn als het eten binnen een half uur op tafel staat. 

Ik ben graag thuis. Lekker geurkaarsen aan, een grote kop thee erbij en dan komt mijn creativiteit op gang. Ik houd van schrijven, fotograferen en van knutselen en bakken met mijn dochter. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. In de wereld van online ondernemen en voeding ben je nooit uitgeleerd, dus vind je me regelmatig met mijn neus in de studie- en kookboeken. 

Meer weten?

Start met gezond eten

Mo’s Inspiratie Mails

Als eerste nieuwe tips en recepten ontvangen?

Wil jij niets meer missen? Schrijf je nu in!

@moniquelapperrewitjes
Volg mij op instagram!
Chat openen
1
Kan ik je helpen?
Hi, ????,

Heb je een vraag over een van de diensten of vergoedingen? Je stelt ze hier via WhatsApp. ????

Grtz Monique