Start met gezond eten

Wil jij lekker en gevarieerd eten maar heb je weinig tijd?

Een goede voorbereiding is dé oplossing.

Je wilt graag gezonder eten maar door gebrek aan tijd en inspiratie lukt dat vaak niet. Als ondernemende moeder begrijp ik dat! De oplossing om jezelf veel tijd, geld en stress te besparen is het maken van een maaltijdplan.

Schiet je nu meteen in de kreukels bij het woord maaltijdplan? Probeer het gewoon eens uit, je hebt niets te verliezen. Een plan is lekker praktisch en geeft je rust in je hoofd en dat is goud waard.


Ervaar direct wat een goede voorbereiding voor jou kan doen! Download hier mijn gratis tips waarin ik je laat zien hoe ik als voedingsconsultant zo'n plan maak voor mijn eigen gezin. Inclusief recepten, een boodschappenlijst en natuurlijk een planner waar je meteen mee aan de slag kunt.

Bij Mind Food Happiness draait alles om balans. Meestal lekker gezond, maar ook gewoon genieten van een mooi glas wijn met een Frans kaasje of een stukje chocola. Ik ga je laten zien dat een gezondere leefstijl eenvoudig is als jij weet welke slimme keuzes je kunt maken. Je neemt zelf de regie door uit te gaan van jouw voorkeuren en mogelijkheden.

Vaak kom je met een paar kleine aanpassingen en een goede voorbereiding al een heel eind. Jij ontwikkelt een slanke mindset, leert doorzetten en verandert je leefstijl voorgoed. Maar je hoeft het niet alleen te doen, ik ben er voor jou!

Mind Food Happiness is de plek voor eerlijk persoonlijk en doelgericht advies van de voeding- en leefstijl consultant met style. Jij kiest de vorm die het beste aansluit bij jouw doel. Een 1 op 1 traject voor inzichten en het betwoorden van jouw leefstijlvragen, workshops of het coachingstraject. Je vindt hier ook goed onderbouwde tips over een healthy & happy lifestyle, lekkere snelle recepten.

Alle gezondheidsexperts zijn het hier wel over eens: Met een plan is het veel makkelijker om gevarieerder en duurzamer te eten. Dat levert je veel voordeel op voor je gezondheid, je slanke lijn en je portemonnee en zorgt voor rust in je hoofd. Als je weinig tijd of inspiratie hebt is de Easy maaltijdplanner een uitkomst. In een paar klikken, plannen, shoppen en koken. Simpel toch? No more excuses ;.)

Waar het bij anderen vaak gaat over wat je niet mag, sluit ik geen voeding uit en geloof ik niet in diëten of voedingshypes. Ze zijn vaak ingewikkeld, verwarrend en meestal gewoon niet lekker en daarom werken ze niet op de lange termijn. Het is belangrijk dat je zelf kiest voor een leefstijl die bij jou past want alleen dan houd je het ook een leven lang vol.


Hi, ik ben Monique Lapperre, 43 jaar, getrouwd met Chris en moeder van een prachtige dochter van 8. Al sinds mijn 23e ben ik ondernemer en na jaren in de beauty- en modewereld te hebben gewerkt, groeide de behoefte om mensen niet alleen te adviseren over het mooier maken van de buitenkant maar vooral met het gezonder maken van de binnenkant. 

Ik ben gek op alles dat met gezond en lekker eten te maken heeft. Als voeding- en leefstijlconsulent en werkende moeder ben ik niet alleen een voeding- maar ook een ervaringsdeskundige en weet ik uit de praktijk waar de uitdagingen en oplossingen zitten in het aanleren en volhouden van een gezonde leefstijl.

Mijn missie is om met MIND FOOD HAPPINESS zoveel mogelijk mensen te motiveren en stimuleren om het gezonde leven te leiden waar ze naar verlangen. Ik gun iedereen een positieve relatie met voeding en zichzelf. Ik geloof in een leefstijl waarbij gezond prima samengaat met genieten. Voor een leven in balans zonder diëten, hypes of strenge regels.

Verwacht hier geen snelle oplossingen die veel beloven maar weinig doen. Ik ga je niet vertellen dat je door niets te doen afvalt of zo maar energie krijgt, maar ik kan je wel helpen om de weg naar jouw doel zo makkelijk en leuk mogelijk te maken.

We wensen allemaal wel dat er op een dag een magische pil of wondermiddel wordt uitgevonden waardoor we ons op slag geweldig gaan voelen maar tot die tijd moeten we zelf betere keuzes maken en goed voor onze geest en lichaam zorgen en ik kan je daarbij helpen.

Wil je weten waarom ik jou kan helpen? Lees dan hier mijn verhaal.

Start met gezond eten

Mo's Favorieten in Jouw Mailbox

Wil je geen recept of tip meer missen?

Genieten van de lekkerste recepten én allerlei fijne tips en motivatie voor een slank en energiek leven in je mailbox ontvangen? Schrijf je direct in:

@moniquelapperrewitjes
Volg mij op instagram!
Mis nooit een recept!
Meld je aan en ontvang elke maand de beste tips en lekkerste recepten.
© MINDFOODHAPPINESS 2018