fbpx

Dit zijn nu de volgende stappen:

  • Je ontvangt een mail met daarin een link om jouw tips of aankoop te downloaden. Met deze download bevestig je dat het jouw mailadres is.
  • Niets ontvangen? Check dan even je spam en voeg mijn email-adres toe aan je contactpersonen, zodat je niks van me mist. Want de komende dagen help ik je verder op weg zodat jij de eerste stappen naar een gezondere leefstijl gaat zetten. 
  • Staat jouw vraag er niet bij, stel je vraag gerust door een reply te sturen op de mailtjes die je ontvangt. 

Houdt je email dus in de gaten voor nog meer leuke aanvullende tips.

Ik vind het echt te gek dat ik je mag helpen. 

Het duurt even om jouw gegevens te verwerken. Zou je in de tussentijd een paar vragen willen beantwoorden? Het kost je maar een paar minuutjes en je helpt mij er enorm mee. ;.)

 

Bedankt voor het aanmelden bij Mind Food Happiness. Ik ben blij dat je erbij bent!

Ik kan niet wachten om jouw reacties of culinaire creaties te zien op Instagram met de #mindfoodhappiness. Vergeet niet om mij te taggen, dan kan ik je volgen!

Liefs en succes met de tips!,
Monique


P.S. Gun je jouw vriend, moeder of collega ook een gezonder leven? Stuur ze dan deze link  zodat ze hun eigen tips kunnen ontvangen. Jouw link voor de download is persoonlijk en de pdf doorsturen is niet toegestaan.

 

Dit vind je op de website:

Bij Mind Food Happiness draait alles om balans. Meestal lekker gezond, maar ook gewoon genieten van een mooi glas wijn of een stukje chocola. Ik ga je laten zien dat koken met pure ingrediënten en minder suiker een makkie is als je de juiste keuzes maakt. Vaak kom je met een paar kleine aanpassingen en een goede voorbereiding al een heel eind!

Je vindt op deze website makkelijke, lekkere recepten en inspirerende tips op het gebied van gezondheid, gezin, mindset en lifestyle waarmee je zelf direct aan de slag kunt. Op mijn enthousiaste manier laat ik je graag zien hoe ook jij gezonder kunt leven en hoe je dat combineert met een druk schema en een gezin.

Waar het bij anderen vaak gaat over wat je niet mag eten, sluit ik geen voeding uit maar geef ik je opties om zelf betere keuzes te maken. Het is belangrijk dat jij kiest wat bij jou en je gezin past want alleen dan houd je het ook een leven lang vol.

Gezonde Recepten

Bewust en gevarieerd eten was nog nooit zo lekker. Elke week nieuwe recepten en tips. Van mijn favoriete pasta met Italiaanse worstjes tot en met de nieuwste vegan recepten.

Fijne tips en artikelen

Laat je inspireren en motiveren door deze artikelen over food, lifestyle en mindset.

Het Easy Maaltijdplan

Geen tijd, zin of inspiratie?

Maak het jezelf lekker makkelijk en bestel het weekplan. Shop, cook & enjoy!

@moniquelapperewitjes
Volg mij op instagram!
Chat openen
1
Kan ik je helpen?
Hi, ????,

Heb je een vraag over een van de diensten of vergoedingen? Je stelt ze hier via WhatsApp. ????

Grtz Monique