fbpx

Gaat dit over jou?

1. Je houd van lekker eten maar wil graag meer energie en een gezonde en bewuste leefstijl. 

Je hebt ook behoorlijk wat kook- en lifestyleboeken maar veel verder dan plaatjes kijken kom je vaak niet. ;.) Je wil graag gezond en duurzaam eten maar wil wel blijven genieten. De tegenstrijdige informatie over voeding maakt je in de war en je hebt behoefte aan variatie en structuur. Kon je al die recepten maar in een paar klikken omtoveren in een gezonde maaltijd… Je neemt je elke week voor om wat variatie aan te brengen in de keuken maar in de praktijk komt er niets van. Want ja, druk druk druk.

2. Je wil geen quick-fix maar een haalbaar plan dat je blijvend resultaat oplevert.

Je hebt weinig energie en bent op zoek naar balans. Er zijn in de loop der jaren steeds wat kilo’s bij gekomen waardoor je niet zo lekker in je vel zit. Je bent al een paar keer afgevallen met een paar dagen detox of dieet maar komt daarna toch steeds weer aan. Dat wil je echt niet meer. Je hebt behoefte aan een plan waarbij je blijvend je leefstijl verbeterd. Je begrijpt heel goed dat je voor het voor het veranderen van je slechte gewoontes zelf in actie moet komen maar kunt wel wat inspiratie en motivatie gebruiken. 

3. Je wil graag support van een deskundige die jou begrijpt.

Je houd van aanpakken en staat open voor directe en eerlijke feedback. Je wil nieuwe inzichten zodat je zelf jouw gezonde leefstijl kan vormgeven. Je hebt behoefte aan iemand die jou begeleid om het ook echt te gaan doen. Zonder oordeel. Wel met af en toe een (liefdevolle) schop onder je kont ;-). 

Je gezondheid is de basis van alles. Je moet jezelf eerst goed voeden en verzorgen anders kan je er niet uithalen wat erin zit. Ik wil dat jij trots bent op jezelf omdat je bewuste keuzes maakt voor je gezondheid en geluk. Als jij eraan toe bent kunnen we samen op zoek naar jouw: Way to Healthy Happiness.

Ik zal je ondersteunen zonder oordeel, motiveren als je het even niet mee zit en inspireren wanneer we jouw successen vieren.

Maar weet wel, het grootste verschil maak je zelf.

 

Hoe zou het voor je zijn?

1. Als je zeker wist dat je gezonde (voedings)keuzes maakt.

Geen stress meer hebt over wat wel en niet mag maar gewoon genieten zonder schuldgevoel. Ik geef je een haalbaar advies dat past bij jouw behoeften. Een plan volgens de laatste wetenschappelijke richtlijnen op het gebied van gezondheid en duurzaamheid. Zo focus jij op wat belangrijk is en hoef je je niet meer af te vragen of je het wel “goed”doet.

2. Als je je weer energiek en krachtig voelt.

Ik geef je de inzichten waardoor je zelf slimme keuzes gaat maken. Je gaat minder goede gewoontes omzetten in betere omdat jij dat wil. Door die positieve benadering zal je blijvende resultaten boeken die je energie geven en ervoor zorgen dat je weer lekker in je vel zit.

3. Als je blijvend afvalt en een positieve relatie met voeding en jezelf krijgt.

De oplossing voor een gezond gewicht en een tevreden relatie met jezelf zit natuurlijk niet in voeding alleen. Het is voor een duurzame aanpak belangrijk om ook te kijken naar beweging, ontspanning en de juiste mindset. Wij gaan samen op zoek naar de stappen die jij kunt zetten voor een gezonde leefstijl die bij jou past.

Wat krijg je?
Makkelijke snelle 
voorbeeld recepten
Persoonlijk voedingsadvies op
basis van jouw voorkeuren
1 op 1 leefstijl coaching
door Monique
Inspiratie, oefeningen & Tips
voor een Healthy Body & Mind

Denk jij nu, JA dat wil ik! 
Dan kan ik je helpen

Zelf weet ik als geen ander dat een one size fits all methode niet voor iedereen werkt. Misschien ben je al best gezond bezig en heb je alleen wat bevestiging en aanmoediging nodig. Misschien is je hulpvraag complexer en heb je meer en langer begeleiding nodig.  In een 1 op 1 traject is dat mogelijk en kan jij zelf kiezen wat het beste aansluit bij jouw behoeften. We gaan diep in op de vragen waar jij mee zit. Natuurlijk kijken we niet alleen naar jouw voedingspatroon en maar ook naar jou als persoon. Zo bepalen we wat jij nodig hebt om je doelen te behalen.

Ik fungeer in deze sessies als jouw leefstijl adviseur, jouw klankbord en jouw vertrouwenspersoon. Samen kijken we naar vragen, valkuilen en mogelijkheden en hoe je die aan gaat pakken. Ik spiegel, geef je inzichten, laat je nadenken en motiveer je. Je krijgt praktische tips en oefeningen waardoor jij in actie komt en stap voor stap je doelen gaat bereiken.

Of je nu meer energie wil om met je kinderen te spelen, een gezonder en duurzaam eetpatroon wil zonder hypes of je tevreden wil voelen in je eigen lichaam met een maatje meer of minder? Ik vind het geweldig om jou daarbij te helpen.

Hoe ziet onze samenwerking eruit?
 • Een gratis kennismakingsgesprek

  Tijdens een Zoom of telefoongesprek maken we nader kennis en bespreken we waar jij tegenaan loopt en wat je graag wil verbeteren. Verder leg ik mijn werkwijze uit, kijken we welk traject het beste aansluit bij jouw behoeften en bespreken we de kosten. Heel belangrijk is dat jij bij mij vindt wat bij je past en ik wil ook weten of ik de aangewezen persoon ben om jou te helpen. Vaak zijn er immers meerdere oorzaken aanwezig waarom het afvallen niet lukt en ook hiermee gaan we aan de slag. Dan is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Naast het geven van uitleg en advies, ben ik vooral jouw coach en vertrouwenspersoon. Ook wil ik graag weten hoe gemotiveerd je bent om de nodige stappen te zetten want je zult het uiteindelijk zelf moeten doen!  Klik op deze link om jouw gratis gesprek in te plannen.

 • Face-to-face intakegesprek

  Na het kennismakingsgesprek vraag ik je om een paar dagen een voedingsdagboek bij te houden en een vragenlijst in te vullen. Aan de hand daarvan maak ik een lichaamsanalyse en hebben we een face-to-face intake gesprek van 1 uur waarin we helder krijgen wat jouw doelen en uitdagingen zijn. Ik maak op basis van die doelen en jouw dagboek een persoonlijk leefstijlplan en voedingsadvies op basis van jouw voorkeuren.

  Met dit advies hoef je nooit meer aan een dieet of strenge regels te houden maar kies je zelf wat je wilt. Je zal het ervaren als een nieuwe manier van eten waarbij je alles mag eten in de juiste verhoudingen. Ook krijg je ter inspiratie makkelijke recepten die aan jouw wensen voldoen.

  (kan ook via Skype)

 • Elke 2 weken persoonlijke coachingsgesprekken.

  We bepalen jouw doelen en delen die op in haalbare stappen. Zo bepalen we hoe lang het traject is dat jij nodig hebt om resultaat te behalen 1, 3 of 6 maanden. Op basis van jouw persoonlijke verhaal formuleren we elke 2 weken een doel en gaan samen aan de slag, de diepte in zodat jij nieuwe inzichten krijgt en concrete stappen gaat zetten.

 • Voortgang en updates per mail

  In de weken dat er geen coachgesprek is hebben we contact via de mail. Jij laat weten hoe het gaat en ik geef je adviezen, oefeningen en tips zodat de voortgang van het traject gewaarborgd blijft. Als het nodig is passen we de doelen en het voedingsplan aan.

 • 2x per week vragen stellen via WhatsApp

  Elke week zijn er 2 extra vragenuurtjes waarin je je vragen kan stellen wanneer je ergens tegenaan loopt over twijfelt of gewoon even aandacht nodig hebt. Waar je op dat moment ook bent, gewoon op je mobiel met jouw coach bij de hand. Zo hoef je geen week te wachten en kan je lekker doorpakken.

 • Afsluitend gesprek

  Een maand na afronding van het traject hebben we nog een afsluitend face-to-face coachgesprek van een uur om te bekijken of je de gemaakte stappen nog steeds toepast en de laatste puntjes op de i te zetten. Na het afronden van dit traject heb je (weer) de leiding over jouw gezonde leefstijl en een plan waarmee je de rest van je leven verder kan.

Over Monique en Mind Food Happiness

Hi, ik ben Monique Lapperre, 43 jaar, getrouwd met Chris en moeder van een prachtige dochter van 8. Al sinds mijn 23e ben ik ondernemer en na jaren in de beauty- en modewereld te hebben gewerkt, groeide de behoefte om mensen niet alleen te adviseren over het mooier maken van de buitenkant maar vooral met het gezonder maken van de binnenkant.

Ik ben gek op alles dat met gezond en lekker eten te maken heeft. Als voeding- en leefstijlconsultant en werkende moeder ben ik niet alleen een deskundige maar  weet ik ook uit eigen ervaring waar de uitdagingen en oplossingen liggen. Ik had ook ooit een moeizame relatie met eten en mijn lichaam. Door mezelf te specialiseren in het psychische proces achter het emotie-eten heb ik nieuwe gewoontes aangeleerd die ervoor zorgden dat die relatie weer gezond werd. Ik kijk dus niet snel ergens van op en begrijp wat jij voelt.

Er bestaan zoveel misvattingen over een goede en gezonde lifestyle. Laat je niet misleiden door fabeltjes en gekke diëten, samen zoeken we naar wat werkt voor jou. We wensen allemaal wel dat er op een dag een magische pil of wondermiddel wordt uitgevonden waardoor we ons op slag geweldig gaan voelen maar tot die tijd moeten we zelf betere keuzes maken en goed voor onze geest en lichaam zorgen en ik kan je daarbij helpen.

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan om te kijken of ik jou kan helpen bij het behalen van jouw gezonde wensen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken!

LEES HIER: MEER OVER MONIQUE

Ervaar zelf wat Sylvia zegt over het 1 op 1 traject:

‘Toen ik bijna 4 maanden geleden voor het eerst contact opnam met Monique had ik niet gedacht dat ik nu al zo veel verschil zou zien. Dit is geen dieet maar echt een gezondere manier van leven. Eindelijk eet ik wat bij mij past en daardoor voel ik me tevreden en heb ik meer energie. De beruchte ‘ inkak momentjes’  zijn er nauwelijks meer en dat komt echt door het goed voeden van mijn lichaam.

“Daarvoor volgde ik maanden lang een koolhydraatarm dieet. Kilo’s lichter werd ik maar wat miste ik ze. Eigenlijk was ik de hele dag bezig met wat ik allemaal niet mocht eten. De toiletbezoeken werden er ook niet fijner op en ik werd er sjaggerijnig van waardoor ik uiteindelijk opgaf en weer aankwam. Ik was het zat dat gejojo en wist dat ik het graag anders wilde, zonder dieet. Ik wilde mijn levensstijl echt omgooien. Met blijvend resultaat en ook met een goede mindset.”

“Door het op maat gemaakte voedingsadvies maar vooral in de gesprekken met Monique heb ik geleerd om juiste keuzes te maken en hoe om te gaan met moeilijke momenten. Soms was het een gevecht tegen mezelf maar ik ben er sterker uitgekomen. Het belangrijkste is dat ik niet alleen beter in mijn vel zit maar ook lekkerder in mijn hoofd. Ik vind de kilo’s die ik ben afgevallen niet eens meer het belangrijkste en dat is mijn allergrootste winst. Ik kijk in de spiegel en ben tevreden.”

“Monique is een fijn persoon die oprecht geïnteresseerd in je is en goed doorvraagt en waarbij ik me op mijn gemak voelde. Ze heeft het snel door als je met smoesjes komt en is daar eerlijk over. Dat is soms wel confronterend maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik snel resultaat haalde. Dat had zonder haar hulp ongetwijfeld veel langer geduurd, als het al was gelukt. Ik kan dit traject aan iedereen aanraden die er klaar voor is om zijn leefstijl positief te veranderen”.
@moniquelapperrewitjes
Volg mij op instagram!
Chat openen
1
Kan ik je helpen?
Hi, ????,

Heb je een vraag over een van de diensten of vergoedingen? Je stelt ze hier via WhatsApp. ????

Grtz Monique