Volkoren brood met makreel, Ajvar spread en kappertjes
Ajvar: een super lekkere en gezonde saus van paprika en aubergine. Het zelf maken zou nogal een tijdrovend klusje zijn, daarom is het maar goed dat je het kant-en-klaar kunt . kopen. Mocht je het toch niet kunnen vinden in jouw supermarkt dan kan je tomaten tapenade gebruiken in dit recept.
Gang Lunch
Keuken Brood, Vis
seizoen All season
leden-recepten Beide
Voorbereidingstijd 5 minutenminuten
Totale tijd 5 minutenminuten
Servings 1
Calories
Author Monique Lapperre
Ingredients
1volkoren boterham
1eetlepelAjvar spread of tomaten tapenade
1klein blikje makreel op plantaardige olie
1bosui
1/2eetlepel kappertjesafgespoeld en uitgelekt
Instructions
1.Verdeel de Ajvar over het brood.
Laat de makreel uitlekken en verdeel over de spread.
Maak af met een dun gesneden bosui en de kappertjes.