Volkoren brood met Ajvar en Makreel
Afdrukken

Volkoren brood met makreel, Ajvar spread en kappertjes

Ajvar: een super lekkere en gezonde saus van paprika en aubergine. Het zelf maken zou nogal een tijdrovend klusje zijn, daarom is het maar goed dat je het kant-en-klaar kunt . kopen. Mocht je het toch niet kunnen vinden in jouw supermarkt dan kan je tomaten tapenade gebruiken in dit recept.
Gang Lunch
Keuken Brood, Vis
seizoen All season
leden-recepten Beide
Voorbereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
Porties 1
Auteur Monique Lapperre

Ingrediƫnten

  • 1 volkoren boterham
  • 1 eetlepel Ajvar spread of tomaten tapenade
  • 1 klein blikje makreel op plantaardige olie
  • 1 bosui
  • 1/2 eetlepel kappertjes afgespoeld en uitgelekt

Instructies

  • 1.Verdeel de Ajvar over het brood.
  • Laat de makreel uitlekken en verdeel over de spread.
  • Maak af met een dun gesneden bosui en de kappertjes.