Volkoren brood met Ajvar en Makreel

Volkorenbrood met ajvar spread, makreel en kappertjes

Volkoren brood met makreel, Ajvar spread en kappertjes

Gang: Lunch
Keuken: Brood, Vis
seizoen: All season
leden-recepten: Beide
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 5 minuten
Aantal personen: 1
Auteur: Monique Lapperre
Ajvar: een super lekkere en gezonde saus van paprika en aubergine. Het zelf maken zou nogal een tijdrovend klusje zijn, daarom is het maar goed dat je het kant-en-klaar kunt . kopen. Mocht je het toch niet kunnen vinden in jouw supermarkt dan kan je tomaten tapenade gebruiken in dit recept.
PRINT RECEPT

Ingrediënten

  • 1 volkoren boterham
  • 1 eetlepel Ajvar spread of tomaten tapenade
  • 1 klein blikje makreel op plantaardige olie
  • 1 bosui
  • 1/2 eetlepel kappertjes afgespoeld en uitgelekt

Bereiden:

  • 1.Verdeel de Ajvar over het brood.
  • Laat de makreel uitlekken en verdeel over de spread.
  • Maak af met een dun gesneden bosui en de kappertjes.
Heb jij dit recept gemaakt? Deel het op Instagram!Tag mij @Moniquelapperrewitjes en gebruik #MINDFOODHAPPINESS
Mis nooit een recept!
Meld je aan en ontvang elke maand de beste tips en lekkerste recepten.
© MINDFOODHAPPINESS 2018